Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Ali Yıldırım, Kasımpaşa yenilgisinin ardından soyunma odasına gitti. Aziz Yıldırım burada futbolculara yönelik sinirli bir konuşma yaptı.
 
Özellikle Ali Yıldırım çok sinirliydi. Ali Yıldırım soyunma odasına giderken "Bizi ele güne rezil ettiniz. Yazıklar olsun" diye bağırdı.
 
"BİZİ REZİL ETTİNİZ"
Yöneticilerin "Gitme" demesine rağmen soyunma odasına giden Aziz Yıldırım ise futbolculara "Günlerdir konuşuyoruz ama hiçbirinizin düzeldiğini görmüyorum. Daha da kötüye gidiyoruz. Rezil ettiniz bizi. Bizim iyi niyetimizi hep suistimal ettiniz. 'Öteki yüzümü görmediniz' demiştim artık bundan sonra göreceksiniz" diyerek öfkesini gösterdi.
 
KOCAMAN: BIRAKIYORUM
Asıl bomba gelişme ise bu konuşmadan sonra yaşandı. Teknik direktör Aykut Kocaman başkana ve futbolculara, "Ben bırakıyorum. Bu saattten sonra hiçbir şey düzelmez. Düzeleceğini de sanmıyorum" dedi. Aziz Yıldırım ise Kocaman'a "Ben istemeden bırakmayacaksın. Ben sahadakilerin ne yaptığını görüyorum. Asıl suçlular belli; sen sakin ol. Son şanslarını da kullandılar" yanıtını verdi.
 
"GİTMEK İSTEYENLER HEMEN ÇIKSIN"
Ancak Aykut Kocaman "Geri adım atmayacağım. Artık bitti bu iş" demesine rağmen yine Aziz Yıldırım, "Sen görevinin başındasın. Ama bundan sonra adı ne olursa olsun bu takımın dengesini bozanlar bu takımda kalmayacaklar. Gitmek isteyenler de derhal bu soyunma odasından çıksın gitsin" dedi.
 
ALEX TOPUN AĞZINDA
Burada kastedilen isimlerden biri de Alex... Aykut Kocaman'a destek çıkmak için önümüzdeki
günlerde Alex kadro dışı bırakılabilir. Hatta devre arasında da istediği takıma gitmesi konusunda yardımcı olunacak.
 
Sarı-lacivertliler, yaklaşık 2 saat soyunma odasında kaldıktan sonra 22.30 itibariyle odadan çıktı.