Akşam saatlerinde özel uçakla Trabzon'a inen sarı-lacivertli ekip, geniş güvenlik önlemleri altında havalimanından çıktı. Polis havalimanına gelen ve yolcu çıkışı önüne gelmek isteyen Trabzonsporlu taraftarları ise bölgeden uzaklaştırdı.

Havalimanının karşısına geçen bordo - mavili taraftarlar, kafilenin otobüse bindiği sırada Fenerbahçe lehine tezahüratta bulundu. Sarı - lacivertli kafile daha sonra polis ve jandarmanın aldığı geniş güvenlik önlemleri altında kamp yapacağı otele gitti.

Emre Belözoğlu Trabzon'da Trabzon'a getirilmedi

Bu arada sarı - lacivertli ekibin Sportif Direktörü ve Teknik Sorumlusu Aykut Kocaman ile arasının iyi olmadığı ve sezon sonundan Fenerbahçe'den ayrılacağı iddia edilen Emre Belözoğlu Trabzon'a gelmedi.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor kafilesinde şu futbolcular yer alıyor; Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Serdar Kesimal, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Alex de Souza, Özer Hurmacı, Caner Erkin, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Miroslav Stoch, Issiar Dia, Moussa Sow ve Henri Bienvenu.