Fenerbahçe eski Asbaşkanı Ali Koç'un şirketine bağlı kurumlar, şike kararını verecek her kuruma sponsor olmaya devam ediyor.

 

Koç'un sahibi olduğu Yapı Kredi Bankası'nın UEFA Şampiyonlar Ligi organizasyonuna sponsor olmasının ardından yeni bir bomba daha geldi. Koç bu kez OPET firmasıyla TFF'nin resmi akaryakıt tedarikçisi oluyor.

 

Koç'a ait OPET firmasının süreç boyunca Fenerbahçe'yi korumaya alan TFF'ye bu anlaşmayla bedel ödediği şeklinde yorumlandı.

Daha önce UEFA'ya sponsor olan FB yöneticilerinin şimdi de TFF'ye sponsor olması kafaları iyice karıştırmaya yetti.

 

İŞTE TFF SİTESİNDEN DUYURULAN O HABER;

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile OPET Petrolcülük A.Ş. arasında imzalanacak sponsorluk anlaşması ile OPET, Milli Takımların resmi akaryakıt tedarikçisi olacak.

 

Beşiktaş'ta bulunan Four Seasons Otel'de 2 Eylül 2012 Pazar günü saat 10.30'da gerçekleştirilecek imza törenine TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Sekreter Prof. Dr. Emre Alkin, Mili Takımlar Teknik Sorumlusu Abdullah Avcı, OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, Koç Holding Enerji Grubu Başkanı Erol Memioğlu ve OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca katılacak.

 

TFF ile OPET arasında imzalanacak anlaşma 3 yıl süreyle geçerli olacak.

Editör: TE Bilişim