"Hangi Fenerbahçe taraftarı sana git hapis yat dedi? Yattıysan kendin yattın. Kulüp için yattım deme!”

Kanal A Spor Müdürü Murat Çimen’in sunduğu Sporvizyon’un dün akşam çok farklı isimleri ağırladı. Tiyatro ve Sinema Sanatçıları Itır Esen ve Ali Erkazan ile Müzisyen Ali Kocatepe programın dün akşamki konuklarıydı.

Futbolda yaşanan son gelişmelerin sanatçı gözüyle ele alındığı programda konuklar çok çarpıcı tespitlerde bulundu. Özellikle Ali Erkazan’ın Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ve eski yöneticisi Nihat Özdemir hakkındaki sözleri bir hayli ilginçti.

“Q7 UYUM SORUNU YAŞADIĞI İÇİN GÖNDERİLDİ”
Programda ilk olarak söz alan Beşiktaşlı Sinema Oyuncusu Itır Esen, siyah beyazlıların son durumuyla ilgili olarak, “Beşiktaş yola ‘feda’ diyerek başladı. Herkesin umduğunun tersine bir performans sergiledi takımımız. O açıdan sergilenen futbolu memnuniyet verici buluyorum. Zaman zaman bazı futbolcular yüksek rakamlara takıma katılıyor ancak uyum sağlamıyor. Quaresma bence takım arkadaşları ile uyum sorunu yaşadığı için gönderildi. Konu sadece Samet Hoca ile yaşadığı problem değildi” dedi.

“TARAFTAR İLE FATİH HOCA’NIN GÖRÜŞLERİ UYMUYOR”
Kendisini fanatik bir Galatasaraylı olarak tanımlayan ünlü Müzisyen Ali Kocatepe de Galatasaray’ın son durumunu değerlendirdi. Kocatepe, “Ben Galatasaray’dan memnun değilim. Savunmada büyük açıklar veriyor ve geçen yılki gibi pozitif futbol da yok. Biz maçları izlerken şu futbolcu girmeli çıkmalı diye yorum yapıyoruz ancak her seferinde Fatih Hoca farklı isimleri çıkarıyor. Bu nedenle Fatih Hoca ile taraftar olarak fikir ve görüşlerimiz uyuşmuyor. Bence Popescu tarzında, uzun ve etkili toplarla hücumu besleyecek bir stopere ihtiyacımız var. Sneijder konusuna gelince; televizyonlarda oyuncunun eşiyle ilgili spekülasyonlara denk geldim. Bunlar çok çirkin. Kesinlikle eşini malzeme yapamayız ” diyerek görüşlerini dile getirdi.

Programa katılan ve Fenerbahçe taraftarı olan Usta Tiyatrocu Ali Erkazan ise pek çok konu hakkında eleştirilerde bulundu.

“BELHANDA UMARIM ‘BEL-A-HANDA’ OLMAZ”
İlk olarak Belhanda transferine değinen Ali Erkazan, “Belhanda umarım ‘bela-handa’ olmaz. Sen elindeki Emre ve Alex’i gönderiyorsun ve 22 yaşındaki bir çocuktan Alex olmasını bekliyorsun. Bence Aykut Hoca bu takımı organize edemiyor. Şu anki kadroda olan çoğu oyuncuyu o aldı. Bunları hazırlamak da kendi görevi. 1461 Trabzon maçında rezil olduk.” Şeklinde konuştu.

“NİHAT ÖZDEMİR İHALE ALMAK İÇİN YÖNETİCİ OLDU”
Futbol camiasındaki tartışmalara da değinen Erkazan, “ Fenerbahçe deplasman yasağı ile uğraşmaktan önce kendi içindeki Galatasaraylı kongre üyelerini temizlemeli. Siz büyük bir kulübün başkanı olmasanız ihale alabilir, Başbakan ile görüşebilir misiniz? İnsanlar bunların altından besleniyor. Ben Nihat Özdemir’in Fenerbahçeliliğine inanmıyorum! Almadığı ihale kalmadığı gibi bir de utanmadan ‘Fenerbahçe’nin kapısından geçmem’ dedi. sen kimsin” diyerek tepsini dile getirdi.

ALİ ERKAZAN’AZİZ YILDIRIMA: BU LAFI ONA YEDİRİRLER
Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım ile ilgili de sert sözler kullanan Erkazan, “İstifa ettiysen git kardeşim! Bizim başkan da öyle. Aziz Yıldırım, ‘ben Fenerbahçe için bir yıl hapis yattım, o bağıranlar ne yaptı’ diyor. Bu lafı ona yedirirler… Bağıranlar ne mi yapmış? Fenerium’ları rekora taşımış, kombineleri zorluklarla almış, yağmur çamur demeden takımı desteklemiş, gaz dememiş, jop dememişler gelmişler. Ben de ona soruyorum. Hangi Fenerbahçe taraftarı sana git hapis yat dedi? Yattıysan kendin yattın. Kulüp için yattım deme!” ifadelerini kullandı
.