Kanaltürk'te yayın yapan Transfer Pazarı adlı programda Bugün gazetesi yazarlarından Engin Verel'den şok bir iddia geldi!

Bugün yazarlarından Engin Verel, Lemi Çelik ve Sporx.com başyazarı Osman Tanburacı'nın yer aldığı programda Engin Verel'in Fenerbahçe ve CAS davası ile ilgili ortaya attığı iddialar ses getirecek cinstendi.

Fenerbahçe camiasına yakınlığı ile bilinen Verel'in 'istihabarat aldım' diyerek verdiği bilgiye göre; sarı-lacivertli ekibin CAS'daki davasını çekmesi için merkezi İstanbul olan bir toplantı yapıldığı ve bu toplantı sonucunda el altından Fenerbahçe'ye 30 milyon dolar ödeme yapılmak üzere anlaşma sağlandığı iddia edildi.

Bu anlaşma sonucunda da Fenerbahçe'nin CAS davasını çektiğini belirten Engin Verel, yaklaşık 2-3 ay süren görüşmeler yapıldığını belirtti. Programdaki diğer yorumcular Lemi Çelik ve Osman Tanburacı da bu görüşmelerin UEFA ve TFF'nin bilgisi dahilinde mi yapıldı? sorularına ise Engin Verel sessiz kalmakla yetindi.

BİR BOMBA DA HAMİT TRANSFERİ İLE İLGİLİ

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde bulunan Hamit Altıntop ile ilgili de açıklamalarda bulunan Engin Verel; "Fenerbahçeli 3-4 idareci kasadan para çıkmadan Sow'u aldı. Aynı olay şimdi de geçerli. 7-8 tane Fenerbahçeli aynı zamanda Loca da sahibi iş adamı Hamit Altıntop'u takıma hediye edecekler" sözlerini kullandı.