Sahasında Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kalan Fenerbahçe, 2013-2014 sezonunun bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol programında Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu yorumlayan Rasim Ozan Kütahyalı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"FENERBAHÇE'Yİ LİGDE BAŞBAKAN TUTTU"

Gündemi sarsacak açıklamalar yapan Kütahyalı, "3 Temmuz 2011 şike soruşturması sonrasında küme düşmeye kadar yaklaşan Fenerbahçe'nin ligde kalmasını Türkiye Cumhuriyeti Başbakan'ı Recep Tayyip Erdoğan sağladı. Fenerbahçe'yi ligde Başbakan tutmuştur. Küme düşürülmesi için Paralel güçler talimat vermişti. Ayrıca Aziz Yıldırım için 50 yıla yakın ceza verilmesi planlandı. Ama Başbakan el koydu. Fenerbahçe'yi ligde tuttu. Aziz Yıldırım'a oynanan oyunu bozdu!" dedi.

"SOW TRANSFERİ BAŞBAKAN'IN TALİMATIYLA YAPILDI"

Rasim Ozan Kütahyalı ayrıca Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Sow'un, Başbakan'ın talimatı sonucu alındığını söyledi. Kütahyalı, "Moussa Sow'un transfer edilmesi talimatını Başbakan verdi. Nihat Özdemir ve Ferit Şahenk ile konuştu. Sonrasında o ikili ceplerinden para vererek bu transferi gerçekleştirdi." diye konuştu.

FENERBAHÇE ATKISI TAKTI

Fenerbahçe'nin 19 şampiyonluğunu tebrik eden Rasim Ozan, sarı lacivertli atkıyı boynuna geçirdi. Bu hareketi sosyal medyada geniş yankı buldu.
Editör: TE Bilişim