Kasımpaşa'ya farklı yenilen Bursaspor oyuncularına Osmangazi Köprüsü çıkışındaki gişelerinde Bursalı taraftarlar saldırdı.

Osmangazi Köprüsü çıkışında takım otobüsünün gişelerde durmasını fırsat bilen bir grup taraftar, araçlarından inerek takım otobüsünün içerisine girdi. Ellerinde bıçak ve sopalar olduğu iddia edilen taraftarlar futbolculara saldırdı. Takımın bazı futbolcularının darp edildiği olayda, milli kaleci Harun Tekin'in de yüzünde morlukların olduğu iddia ediliyor.

Futbolcular ve kulüp personeli tarafından zorlukla otobüsten çıkartılan Bursalı taraftarlar, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Tüm futbolcular, saldırgan taraftarlardan şikayetçi oldu.

Tesislerin önünde de protesto vardı

Öte yandan çok sayıda taraftar da yeşil beyazlıların Özlüce Tesisleri önünde toplandı. Takım otobüsünün arka kapıdan tesislere girişi sırasında yoğun tepki gösteren taraftarlar, yönetimi de istifaya davet etti. Tesisler önünde toplanan yaklaşık 100 kadar Bursaspor taraftarı, takım otobüsünün tesise arka kapıdan girişi sırasında, "Yönetim istifa" tezahüratlarında bulundu. Taraftarlar, daha sonra olaysız şekilde tesislerden ayrıldı. Öte yandan polis ekipleri de, herhangi bir olayın yaşanmaması için tedbir aldı.