Fikret Orman, bir TV kanalında bomba açıklamalar yaptı. Orman, "Beşiktaş çok şampiyonluklar kaybetti ve o dönemlerde de ispat edilemeyen teşvik primleri oldu. Aziz Yıldırım'ın da verdiği örnekler vardı. Onlar Beşiktaş maçları. Hediyeler verildiği rivayet edilir. Ahlaki olarak bunlar her zaman suçtur. Birilerine şike yapmak suçtur. İlla hapse girmeye gerek yok. Bu yüzden Beşiktaş için şerefli ikincilikler daha önemlidir" diye konuştu.

8-0'I ÖRNEK VERDi!
Siyah-Beyazlılar'ın başkanı: "Şampiyonluklar geldi geldi, elimizden gitti. Hak etmediğimiz şekilde elimizden alındığını düşünüyorum ve bu bize çok acı verdi. Galatasaray'ın 8-0'lık Ankaragücü maçı da buna bir örnektir. Ama polemik yaratmak istemiyorum."

GALATASARAY 4. YILDIZA TAKILMIŞ!
FİKRET Orman, "Galatasaraylılar yıldıza takılmış vaziyetteler. Bu yüzden bizim şampiyon olmamızı istiyorlar. Bütün takımlarla Beşiktaş arasında bir sempati vardır. Biz yönetime geldikten sonra Bursaspor ile de ilişkilerimiz çok iyi. Biz Bursa'da yolda yürüyemeyiz, Bursalılar gelirler şakalaşırlar, fotoğraf çektirirler. İlişkilerimiz gayet iyi." diye konuştu.

HERKES HESAP YAPIYOR ALLAH'IN DA HESABI VAR
BEŞİKTAŞ Başkanı Orman, "Galatasaray Başkanı'nın tutumu ile ilgili konuşmak istemiyorum. Onun takdiriyle ilgili yapacağım yorumun farklı bir noktaya gitmesini istemediğim için konuşmuyorum. Beşiktaş, ertelenen derbide tarafsız. Bizim de maçlarımız ertelendi ve federasyon günleri belirledi. İki kurumun da fikrini almış federasyon ve karar vermiş. Herkes bir hesap yapıyor da Allah'ın da bir hesabı var." ifadelerini kullandı.