Beşiktaş’tan çok ilginç açıklama… Kulübün Asbaşkanı Trabzonspor – Galatasaray maçının hakemi ile ilgili konuştu…

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve tranfser komitesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Deniz Atalay, Trabzonspor – Galatasaray maçını yönetecek Fırat Aydunus ile ilgili açıklama yaptı. 

Trabzonspor’un bu hakemle daha önce hiç kazanamamasına karşın ve verdiği yanlı kararlarla dikkat çekerken bordo-mavililerden bu yönde açıklama gelmemişti. 

Fakat işin bir diğer garip tarafı Galatasaray ile ikincilik yarışında olan Beşiktaş’tan Aydunus ile ilgili açıklama geldi. 

Aydunus’un Beşiktaş – Galatasaray derbisinde sergilediği performansa atıfta bulunan Beşiktaş Asbaşkanı Atalay, “Sahamızın kapanmasıyla sonuçlanan bir sürü kötü olay yaşandı. Beşiktaş yönetimi olarak, Trabzonspor-Galatasaray maçında gözümüz Fırat Aydınus'un üzerinde olacak" dedi.

Atalay, “Merkez Hakem Komitesi Sayın Aydınus'u Galatasaray maçlarına neden bu kadar fazla atıyor, açıkçası merak ediyoruz. Bundan önce Galatasaray'ın Fırat Aydınus ile oynadığı maçlarda aldığı sonuçlar ortada. Bizim derbi maçta verdiği kararlara bir bakılsın, bir de Galatasaray'ın diğer rakipleriyle oynadığı karşılaşmalarda verdiklerine. Trabzon deplasmanında sonuca etki edecek hatalar yapılmaması en büyük temennimiz, aksi taktirde bunun telafisi olmaz. Sahaya çıkıp oynarız, iyi performans sergilersek hedefimize ulaşırız ya da ulaşamayız. Netice itibarıyla artık hakem yanlışlarıyla yolumuzdan alıkonmak istemiyoruz." Dedi. 

Fırat Aydunus bu sezon Trabzonpor'un 3 maçını yönetirken bunlardan 1'e galibiyet, mağlubiyet ve beraberlik aldı.  Ancak Fırat Aydunus'un Galatasaray maçlarında dikkat çeken bir istatistiği var. Galatasay, Fırat Aydunus'un yönettiği 3 maçtanda galip ayrıldı. 
Editör: TE Bilişim