Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor maçının ardından uğradığı silahlı saldırıyla ilgili düzenlediği basın toplantısında "Olay aydınlanana kadar futbol oynamayı düşünmüyoruz" sözlerine Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ'dan tepki geldi.
TRT Spor’da yayınlanan "Spor Manşet" programında soruları yanıtlayan Göksel Gümüşdağ, liglerin yalnızca 1 hafta ertelendiğini açıkladı.

"ÖĞRENMEK İSTEYEN KATILIR"

İlk olarak Fenerbahçe'nin Kulüpler Birliği'nin düzenlediği toplantılara katılmamasıyla ilgili konuşan Göksel Gümüşdağ, "Kulüpler Birliği olarak önemli kararlar alıyoruz ama bunları her seferinde açıp söyleyemeyiz. Öğrenmek isteyen katılır ya da kendi arar" diyerek sarı-lacivertlileri eleştirdi.

"FENERBAHÇE SONUÇLARINA KATLANIR"

Fenerbahçe'nin olay aydılanana kadar maça çıkmak istememesiyle ilgili de konuşan Gümüşdağ, "Fenerbahçeli yöneticiler olay aydınlanana kadar futbol oynamayı düşünmüyoruz dedi ama sanırım duygusal tepki verdiler. Bizim Kulüpler Birliği olarak yeni bir erteleme talebimiz olmayacaktır. Fenerbahçe gelecek hafta da sahaya çıkmaz istemezse bunun hukuki boyutu ortadadır, sonuçlarına katlanır. Bu hafta geçtikten sonra hepimiz sahalardayız. Yabancı oyuncularımızın saldırı olaylarından etkilenmesi söz konusu değil. Fenerbahçe’deki oyuncular etkilenmiş tabii ki ama onlar da bu arada toparlanacaktır" dedi.