Ertuğrul Sağlam’ın ani gelen istifa kararının ardından teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman’ı getiren Bursaspor, yeni hocasından pek de memnun değil. Aslında tecrübeli çalıştırıcı saha içi sonuçlarına bakıldığında başarılı, ancak saha dışındaki etkenler kendisinin lehine gelişmiyor… Öyle ki Karaman’ın kulüp içindeki pek çok konuya karıştığı ve sürekli konuşması, yönetimi isyan ettirdi. Bursasporlu idarecilerin büyük bölümü, takımın gelecek sezon Karaman ile devam etmesini istemiyor. Tüm bu gelişmelerin ışığında Başkan İbrahim Yazıcı’nın da kurmaylarıyla aynı görüşe sahip olduğu öğrenildi. İlk ve en büyük aday ise Şenol Güneş… Trabzonspor’dan ayrılan deneyimli teknik adam ile Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın görüştüğü iddia edilirken, şok operasyon sezon sonunda gerçekleşecek.

TARAFTARLAR DA MEMNUN DEĞİL

Her şey planlandığı gibi gerçekleşir ise sezon sonunda Karaman gidecek, yerine Şenol Güneş gelecek. Aslında yönetimin bu kararı almasında bir neden daha var. O da taraftarların, Hikmet Karaman’dan memnun olmaması. Başarılı hocanın gelişi, tribünler üzerinde beklenen etkiyi yaratmadı. Sosyal medyada yapılan yorumlara bakıldığında da taraftarlar Hikmet Karaman’ı istemiyor.

‘HER PUAN AVRUPA DEMEK’

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, ligde son virajı dönmek üzere olduklarını söyledi. Yeşil-beyazlı takımın patronu, “Bir yıl boyunca yaptığımız çalışmaların, camia olarak harcadığımız enerji ve emeğin karşılığını almak üzereyiz” dedi. Taraftarın coşkusunun belirleyici olacağını vurgulayan Yazıcı, “Eğer kalan maçlarda, özellikle kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmaların tümünü kazanmamız durumunda, deplasmanda getireceğimiz her puanın bizi Avrupa’ya taşıyacağını düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

KAYNAK: Coşkun ÇELİK / AMK

Editör: TE Bilişim