Siyah-beyazlı teknik adam şampiyonluk yolundaki zorlu maça Tolgay Arslan’la başlamayı kararlaştırdı. Maç eksiği bulunan futbolcuyu 60-65 dakika sahada tutmayı planlayan Şenol Güneş, Delgado ve Marcelo’nun yokluğunda ise defansın ortasında Necip-Tosic ikilisini görevlendirecek.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş şampiyonluk yolunda çok büyük önem taşıyan Trabzonspor karşılaşmasının ilk 11’ini bugün belirleyecek.

Son taktik çalışmada kadrosunu belli etmeyerek, çift kaleyi karışık oynatan deneyimli hoca; Delgado, Marcelo, Oğuzhan ve Gökhan Töre’nin yokluğunda farklı bir 11 sahaya sürecek. Necip ve Tosic’i savunmanın göbeğinde oynatacak olan Şenol Güneş, Oğuzhan’ın yerine Atiba’nın yanında kime görev vereceği konusunda yardımcılarıyla birlikte uzun soluklu çalışmalar yaptı.

Tecrübeli teknik adam son maçlarda şans vermeye başladığı Tolgay Arslan’ı, Oğuzhan’ın birinci alternatifi olarak belirledi.

Bu oyuncunun fizik gücünün 90 dakikaya yetip, yetmeyeceği konusunda bazı şüpheleri bulunan Güneş’in, Tolgay’ı 60-65 dakika sahada tutup, daha sonra Veli Kavlak’la değiştirmenin hesaplarını yaptığı kaydedildi.

Quaresma dönüyor

Beşiktaş’ın hocası maça Veli ile başlayıp, Tolgay’ı son bölümlerde kullanma düşüncesine de sıcak bakıyor. Şenol Güneş’in, Serdar Kurtuluş’u ön liberoda görevlendirmeyi de seçenekleri arasında tuttuğu aktarıldı. Güneş, çok yönlü bir oyuncu olan Serdar’ı daha önce orta sahada da görevlendirmişti.

Kartal’da, Çaykur Rizespor maçında riske edilmeyen Ricardo Quaresma ise Trabzonspor’a karşı takımdaki yerini alacak. Kerim Frei’yi yeniden yedeğe çekmesi beklenen Şenol Güneş hücum hattının solunda yine Olcay Şahan’a forma verecek.

Editör: TE Bilişim