Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, transfer gündemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

"DZSUDZAK'LA İLGİLENİYORUZ"

Dzsudzak'ın kaliteli bir futbolcu olduğunu ifade eden Bölükbaşı, "Evet ilgileniyoruz. Bugün Bursa'ya gelecek. Transfer detaylarını konuşacağız. Anlaşma sağlarsak imzalarız" dedi.

"DE SUTTER VE BİA BİTMEDİ"

De Sutter ve Bia için de uğraş verdiklerini belirten Bölükbaşı, "Arkadaşlarımız şuan Belçika'da. Bu iki oyuncu için sözleşme detaylarını görüşüyorlar" diye konuştu.

"OZAN İÇİN BEŞİKTAŞ DEFTERİ KAPANDI"

Ozan Tufan'a izin vereceğim. Ama gideceği takım Beşiktaş olmayacak. Şenol hoca o sözleri etmeyecekti. Ozan bana gelip "Başkanım ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" dese dahi asla olmaz.

"VOLKAN'I AFFEDEBİLİRİM"

Volkan Şen, hocasına, arkadaşlarına ve bize yanlış yaptı. Gelip özür dilerse hocası ve arkadaşları bu özrü kabul ederse ben de edebilirim.

Şenol Güneş, RECEP BÖLÜKBAŞI İÇİN NE DEMİŞTİ  

"Seviyeli konuşmak gerekiyor. Başkan, hoca veya futbolcu olursunuz ama adam olmak çok daha önemlidir. Oyuncu da zaten orada. Fernandao, Civelli, Belluschi, Şener Özbayraklı, Bakambu, Volkan Şen gibi bir sürü oyuncunun adı geçiyor. Onların hepsinin aklını ben mi karıştırıyorum? Eğer satmak istediğiniz bir oyuncu varsa, bunun başka bir yöntemini bulmak gerekiyor. Bunları söyleyerek başkanı üzmek istemezdim. Bursaspor'la ilgili hiç konuşmadım, konuşmak da istemiyorum."


Editör: TE Bilişim