Bulgaristan Birinci Futbol Ligi'nde son 4 sezonun şampiyonu Ludogorets'in sahibi Kiril Domuschiev, hakemlerin çifte standart uyguladıklarını iddia ederek, takımı ligden çekebileceğini söyledi.

Ludogorets'in sahibi Kiril Domuschiev, Bulgar basınına yaptığı açıklamada, hakem Georgi Yordanov'un, yönetimiyle kötü örnek oluşturduğunu ve sürekli taraf tuttuğunu öne sürerek, "Bazı hakemler adeta suç işliyor. Çifte standart devam ederse birinci ligden çekiliriz. Hatta futbola yatırım yapmaktan bile vazgeçebilirim" ifadelerini kullandı.
      
46 yaşındaki iş adamı, Yordanov'un, Levski Sofya-Liteks karşılaşmasındaki yönetimine ilişkin, "Bu adam, Levski ve CSKA gibi başkent takımlarına hep destek vermiştir. Böyle bir çifte standarda kesin olarak son verilmelidir. Gerçek bir turnuvada böyle şampiyon olunmaz. Biz Bulgaristan Futbol Federasyonu'na resmi bir mektup yollayıp, Yordanov'un bir daha hakemlik yapmamasını talep ettik" değerlendirmesini yaptı.
      
Ligin 20. haftasındaki mücadelede, 10 kişi kalan misafir takım Liteks, hakem Yordanov'un bir oyuncularını daha ihraç etmesi ve penaltı kararı vermesi sonrası ilk yarı tamamlanmadan sahayı terk etmişti.
      
Üst üste 5. şampiyonluğu hedefleyen Ludogorets'in 38 puanla zirvede yer aldığı ligde 35 puanla 2. sırada bulunan Levski Sofya'nın, hükmen 3-0 galip ilan edilmesi bekleniyor.