Trabzonspor 'un dün akşam hakem Süleyman Abay tarafından hakem katliamına kurban gitmesinin ardından bugün Galatasaray'ın da oynadığı maçta hakem faciası yaşandı ama Galatasaray'ın lehine yaşanan bir facia. Aynı Trabzonspor ile Galatasaray maçında olduğu gibi hakemler yine sarı kırmızılara çalıştı.  
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın, Medipol Başakşehir maçında 77. dakikada Podolski'nin attığı gol büyük tartışmalara yol açtı. Golden sonra hem Başakşehirli futbolcular, hem de teknik heyet ve teknik direktör Abdullah Avcı uzun süre itiraz ettiler.  Pozisyonda Podolski'nin topu elle kontrol ettiği açıkça görülüyor... 

Merkez Hakem Kurulu eski başkanı,  Mustafa Çulcu, Galatasaray'ın 2-0 kazandığı Başakşehir maçını yöneten genç hakem Serkan Tokat'ın performansını hurriyet.com.tr için değerlendirdi. 

DAKİKA 24: GOL İPTALİ DOĞRU 

Galatasaray'ın Podolski ile attığı golde iptal kararı doğru. Podolski ofsaytta idi. 

Denayer ile Enver Cenk Şahin'in Galatasaray ceza alanındaki ikili mücadelesinde Enver Cenk, rakibinin ellerini omuzlarında hissedince kendini kolayca yere bıraktı. Başakşehirliler penaltı bekledi ama iptal kararı doğru. 

DAKİKA 51: Selçuk İnan'IN HAREKETİ PENALTI 

Selçuk İnan Galatasaray ceza alanında Mehmet Batdal'a arkadan yüklenip düşürüyor. Penaltı verilmeliydi ama veremedi. 

DAKİKA 77: PODOLSKI'NİN GOLÜNDEN ÖNCE EL VARDI 

Podolski, topu elle düzelterek golü attı. Golün iptal edilmesi gerekiyordu. 

İşte Podolski'nin attığı golden önceki o pozisyon 

Editör: TE Bilişim