Antalyaspor Kulübü Derneği Divan Toplantı'nda konuşan Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, takım şampiyon olmasına rağmen eleştirilere maruz kalmasının kendisini üzdüğünü söyledi.

Antalyaspor camiasının içinden gelen biri olduğunu hatırlatan Bakan Gencer, 6 şampiyonlukta da vardım. İlk şampiyonlukta Balıkesir'de tribündeydim. Son şampiyonluğu da Allah bana nasip etti ki, başkanlık koltuğundaydım dedi.

HAMİ MANDIRALI'YA KARŞIYDIM

Yusuf Şimşek haricinde bu yıl hiçbir teknik direktörün seçimine müdahil olmadığını hatırlatan Gültekin Gencer, şöyle konuştu;

Teknik direktör seçiminde yetki Mehmet Aygün'deydi. Manisa maçına giderken 'Mağlup olursak Engin Korukır'ın görevine son veririm' dedi ve verdi. Hami Mandıralı'ya yüzde 100 karşı olmama rağmen yönetim kurulu kararı ile göreve geldi. Her ne kadar Urfa maçından önce yönetim kurulunu inandıramamama rağmen, Gaziantep BLD maçından sonra FutbolŞubesi'ni kendime bağladım ve takımdaki dargınlıkları bitirip, birlikteliği sağlayacakAntalya'nın çocuğu Yusuf Şimşek'i göreve getirdim. Antalyalı hoca getirdik ama yine de eleştirildik.

FAZLI KAMPI ARAYIP FUTBOLCULARIN KAFASINI KARIŞTIRDI

Antalya'da Antalyaspor'un Süper Lig'e çıkmasını istemeyen ciddi bir kitle olduğunu iddia eden Başkan Gencer, konuşmasını şöyle sürdürdü

Antalyaspor galibiyetler almaya başlayınca Orduspor maçı sık sık gündeme getirildi. Hepinizin evladı dediği Fazlı efendi (Fazlı Ulusal) Alanyaspor maçı öncesinde kamptaki oyuncuları arıyor. Akıllarını karıştırıyor. Şunu unutmayın bu yönetim kurulu geçen yıl 6 milyon TL, bu sezon 8.5 milyon TL geri dönüşsüz para koydu bu kulübe. 10 milyon lira da geri dönüşlü para koydu. Varsa babayiğit çıksın yapsın bu şekilde.

KULÜBE SENELİK EN AZ 10 MİLYON TL'LİK GELİR SAĞLADIK

Stadın inşaatını bizzat durdurduklarını ve ticari alanlar yarattıklarına vurgu yapan Başkan Gencer, inşaatın uzamasının sebebinin kendileri olduğunu belirtti. Stat inşaatında 14 bin metrekare ticari alan çıkarttıklarını ifade eden Başkan Gültekin Gencer, 10 milyon TL'den az olmamak kaydıyla senelik gelir yarattıklarına inandıklarını vurguladı. Başkan Gencer,Antalyaspor menfaatleri doğrultusunda gitmeleri gerektiği takdirde gideceklerini de sözlerine ekledi.