Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilmesinin tutuşmalar başladı.
 
UEFA'dan gelen yazının ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve sarı-lacivertli yönetici Tolga Deniz Aytöer, Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasına gitti.
 
Sarı-lacivertli kulübün yöneticileri Aziz Yıldırım ve Tolga Deniz Aytöre, İstinye'de Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya geldi.
 
Aziz Yıldırım'ın UEFA müfettişlerinin Fenerbahçe'yi Disiplin Kurulu'na sevki sonrası gelişmeleri değerlendirmek, izlenecek yolu belirlemek için fikir alış-verişinde bulunmak üzere Futbol Federasyonu'na gittiği belirtiliyor.
 
İNCE AYRINTI
 
Türkiye Futbol Federasyonu binasında gerçekleşen sürpriz görüşmede ilginç bir detay ortaya çıktı. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve asbaşkanlardan Deniz Tolga Aytöre'nin İstinye'ye yaptıkları ziyarette daha önceki ziyaretlerden farklı olması dikkat çekti.
 
İkilinin TFF başkanı Yıldırım Demirören'le başbaşa görüşmeleri ve o anda TFF binasında hazır bulunan diğer yönetim kurulu üyelerinin görüşmede yer almadıkları öğrenildi.
 
Bu arada bu görüşmeye kısa bir süre sonra Rıdvan Dilmen'in de katılacağı öğrenildi.
Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu bir binada Federasyon Başkanı Demirören ve Yıldırım’ın baş başa özel görüşme yapmaları, yeni stratejilerini mi belirliyorlar sorusunu akıllara getirdi.
Editör: TE Bilişim