Hedefi lig başlayınca belirleyeceğiz açıklaması yapıldı.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, kırmızı-siyahlı takımın antrenmanı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni transferlerle takımın daha iyi bir görüntü verdiğini ifade etti.
      
Yeni transferlerin takıma doğrudan katkı sağlayacak isimler olduğunu anlatan Topçu, "Zaten kaliteleri ortada. İnşallah yeni sezonda her şey güzel olacak. Açıkçası hedefi lig başlayınca belirleyeceğiz ama geçen sezon çıta yükseltildi. O yüzden iddialı olmak zorundayız" dedi.
      
Tüm Türkiye'de son dönemlerde taraftar azlığından şikayet edildiğini hatırlatan Mutlu Topçu, aynı durumun Gaziantepspor için de geçerli olduğunu ancak alınacak başarılı sonuçlarla taraftarın yeniden yanlarında olmaya başlayacağına inandığını kaydetti.
      
Topçu, yeni transfer olup olmayacağı bir soru üzerine "Takımlarda her zaman transfer olabilir. Mevki belirtmek istemem ama ofansif ve defansif anlamda 1 veya 2 oyuncu daha almak istiyoruz" diye konuştu.
      
ANTRENMANDAN NOTLAR      
Gaziantepspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.
      
Celal Doğan Tesislerinde, teknik direktör Mutlu Topçu yönetimdeki antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Taktik çalışmalarının yapıldığı idmanda tek kale maç oynandı.
      
Bu arada son olarak Bayrampaşa forması giyen Süleyman Özdamar da kırmızı-siyahlı kulübün çalışmalarına denenmek üzere katıldığı bildirildi. 
Editör: TE Bilişim