Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Manisaspor teknik direktörlük görevindeyken Trabzonspor'dan teşvik primi geldiği yönündeki iddialarını yalanlayarak sert tepki gösterdi. "Beni bu işlere bulaştırmasınlar" diyen Karaman, "Antrenörlük hayatımda Trabzonspor'dan beni hiç kimse bir talepte bulunmak için aramadı" dedi.

Çağlayan'daki 13. duruşmada Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı'ya, Hakim Mehmet Ekinci'nin, "Hikmet Karaman size Trabzonspor'un teşvik primini anlattı mı" şeklinde soru yönettiği ve Yaralı'nın da "Evet anlattı" şeklinde çıkan haberlere Hikmet Karaman tepki gösterdi.Açıklamalarda bulanan Karaman, Kenan Yaralı'yla uzaktan yakından böyle bir konuşmasının olmadığını belirterek, "Beni böyle işlere bulaştırmasınlar. Benim böyle bir konuşmam Kenan Yaralı'yla veya başka birisiyle olmamıştır. Bunları nasıl uyduruyorlar anlamış değilim" ifadesini kullandı.

Olayın medyaya yansımasından sonra Kenan Yaralı'yı aradığını belirten Karaman, "Bu olayı gördüktün sonra Kenan Yaralı'yı aradım. Kendisi bana böyle bir ifade kullanmadığını belirtti. Medya yansıyan konuyla ilgili olarak bir açıklamasının olmadığını belirtti. Bu yalanları nasıl uyduruyorlar anlamış değilim. Birilerinden talimat alınarak bu işler yapılıyorsa bu çok vahim bir durum. Beni antrenörlük hayatımda Trabzonspor'dan hiç kimse bir talepte bulunmak için aramamıştır" diye konuştu.