Fenerbahçe , Mustafa Reşit Akçay'ın çalıştırdığı takımları Kadıköy'de yenmeyi başaramadı.

Tecrübeli çalıştırıcı, 3'üncü kez çıktığı Ülker Stadı'nda 0-0'lık skorla yine mağlup olmadan ayrılmayı başardı. Sarı-lacivertliler, 2012-13'te Akçay'ın çalıştırdığı 1461 Trabzon'a Türkiye Kupası'nda o zamanki adıyla Şükrü Saracoğlu'nda 3-2 yenilmişti.

Akçay, 2013-14'te iseTrabzonspor'un başında çıktığı Kadıköy'de 0-0 berabere kalıp yine kaybetmemişti. Topsuz oyun ve hızlı hücuma dayalı sistemle Osmanlıspor'u bu sezon ligin dişli takımlarından biri haline getiren Akçay, ligde Galatasaray ve Trabzonspor'u da ikişer maçta da mağlup etmeyi başardı. 

Galatasaray'ı İstanbul'da 2-1, Ankara'da 3-2, eski takımı Trabzonspor'u ise Ankara'da 3-1, Avni Aker'de 2-1'le yıkan Akçay, sadece ilk yarıda kendi sahasında Fenerbahçe'ye 1-0, Beşiktaş'a ise 3-2 mağlup oldu.
Akçay'dan mutlusu yok!

Osmanlıspor'un başarılı hocası Mustafa Reşit Akçay, 90 dakika sonunda mutluydu. Amaçlarının başlangıç düdüğünden itibaren sahada kalmak olduğunu söyleyen Akçay, "Bu yüzden maçın sonucu çok önemli değildi. Ofansif yönümüz önceki maçlara göre biraz düşüktü. Çünkü Fenerbahçe'nin orta sahada bize yaptığı presler, üçüncü bölgeye ulaşmamızı engelledi. En az atak sayısıyla oynadığımız maç oldu. Bu yüzden Fenerbahçe'yi tebrik etmek lazım. İki takım da pozisyon bulamadı. Fenerbahçe'nin biraz daha gole yaklaştığı anlar oldu. Ancak rakibimizin her hamlesine karşı hamle yapacaktık. Deplasmanda Fenerbahçe'den puan almak önemli. Bence bir puan iyi puandır" açıklamasını yaptı.

Editör: TE Bilişim