Eskişehir Atatürk Stadı'nda oldukça bozuk bir zeminde oynanan karşılaşmada konuk takım Karabükspor, Shelton ve Mehmet Yıldız işbirliği ile rakibini alt etmeyi başardı ve sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmanın 24. dakikasında Jamaikalı Shelton mükemmel bir deparla Koray Arslan'ı ekarte etti ve topu ceza alanına çıkardı. Mehmet Yıldız için topu ağlara göndermek zor olmadı ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

İlk yarısı bu skorla biten maçın ikinci yarısı orta saha mücadelesi halinde geçerken 64'te yine Shelton çıktı sahneye. Sol kanattan gelen Jamaikalı, ilk golde olduğu gibi koşusuyla Nadarevic'i geride bıraktı ve ceza alanına girdi. Kaleci Ivesa açısının kapatmak için çıktı ancak Shelton ayağının ucu ile topa dokundu Bets10 ve Mehmet Yıldız'ın ikinci golünü atması için asisti sağlamış oldu: 2-0

Maçın 90+3. dakikasında yaşanan karambolde Erkan Zengin skoru 2-1'e getiren golü atmasına rağmen bu sadece farkı bire indirmeye yaradı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki takım adına da gol sesi çıkmayınca Karabükspor zorlu Eskişehir deplasmanından üç puanla dönmeyi başardı.

Bu galibiyet düşme hattındaki Karabükspor'un puanını 31 yaparak 14. sıraya yükselmesini ve rahatlamasını sağlarken Eskişehirspor ise, 38 puanla 7. sırada kaldı.

Editör: TE Bilişim