Bordo-Mavililer Çaykur Rizespor’u 2-0 mağlup etti. Yeni Rize Şehir Stadı’nda oynanan maçta Trabzonpor'un gollerini 28. dakikada Salih ve 85. dakikada Deniz attı.  

Maçın ardından konuşan Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "aslında bugün 3 puan alıp arada ki puanı 7'ye çıkarmaktı hedefimiz. Oyunda hem iyi oyun hem de net pozisyonlara girdik. Etkili vuruş yapamadık. Nihayetinde kornerden çok tuhaf bir gol yedik. O top böyle sanki böyle yavaşça gitti. Top çok yavaş gitti. Futbolda gol yiyebilirsiniz.

Özellikle ikinci yarıda şut var, orta var, gol pozisyonu var. Direkten dönen top var. Ama kaleci Hakan maçın yıldızlarından biri oldu. Kaybettiğimiz maçta rakibin kalecisi yıldız oluyorsa aslında takıma kompliment yapmak lazım. Hakemlere analiz yaptıranlar, biz nasıl analiz yaptırıyorsak onlarda yaptırıyorlar. Diğerlerine örnek pozisyonlar hazırlıyorlar. İkinci yediğimiz golde. Düdüğü öttürecek. Faul var. Öttürecek. Avantaja bıraktı. Pozisyonda ki oyuncu topu elle alttı. Faul var diye durdu. Mehmet Ekici durdu. Faul çaldı diye elle devam ettiriyor. Hocam bir talihsizlik yaşadı. Önemli bir konuydu. Şimdi Çarşamba günü Gaziantep maçı var. 4 puan fark. Yine 4 puan var. Bunu koruyup yola devam etmek lazım" dedi.


Editör: TE Bilişim