"Islak forma ile çıktık"

Ankaragücü teknik direktörü Hakan Kutlu, Sivasspor'un bu ligin iyi kadrolarından birine sahip olduğunu, Sivasspor'un ilk yarıyı kendilerinden hem oyun, hem de skor olarak üstün kapattığını bildirdi.

İkinci yarı oyunu dengelediklerini, gol pozisyonları bulduklarını, ancak değerlendiremediklerini ifade eden Kutlu, şöyle devam etti:

''Maç 3-0 bitti ama ben futbolcu arkadaşlarımın sahaya koyduğu, bu kadroya, bu yetersizliklere rağmen ortaya koydukları mücadeleden memnunum, kendilerine teşekkür ediyorum. Ben maç skorlarından daha çok Ankaragücü'nün içinde bulunduğu durumu hep değerlendirdim. Aslında sürekli de yakınmak istemiyorum ama bu çocuklar, bugün sahaya anlaşmalı olduğumuz firmanın da parasının ödenmemesinden dolayı tek formayla gelip ilk yarı giydikleri ıslak formayla ikinci yarıya çıkmak zorunda olan bir takım. Betebet Yani bu çocuklar bu şartlarda mücadele ediyorlar. İlk yarı giydikleri ıslak formayla ikinci yarı sahaya çıkıyorlar, çünkü ikinci formamız yok şu an. Koskoca 102 yıllık bir camianın ayıbı bu. Yani bu insanların hiç mi vicdanı sızlamıyor- Buna bir çare bulmaları lazım.''

Sürekli aynı şeyleri söylemekten yorulduğunu ifade eden Kutlu, ''İşin ikinci bir boyutu var. Kongremiz ertelendi. Bana da niye ertelendiği konusunda bilgi verilmedi. Bu çocuklardan üçü Salı günü yine fesih haklarını ellerine alacaklar. Bunlar Aydın, Bora ve zannediyorum Ergin Keleş. Eğer bu çocuklar da bu takımdan ayrılırsa nasıl mücadelesini sürdürecek bu takım'' ifadelerini kullandı.

Ankaragücü'nden Kaan Kanak ve Gökhan Erdoğan ise mağlubiyetten duydukları üzüntüyü dile getirdi.       

Editör: TE Bilişim