Ukrayna Ligi ekiplerinden Shakhtar Donetsk'in 12 yıllık çalıştırıcısı Mircea Lucescu'nun yeni sezonda hangi takımı çalıştıracağı merakla beklenirken, yakın arkadaşı Dinu Gheorghe, Avrupa'da dev bir takımın başına geçeceğini kaydetti.

Dinu Gheorghe, 70 yaşındaki Luce'nin Romanya Milli Takımı'nın başına geçeceği iddialarına yönelik, "Geçenlerde onunla bir görüşme yaptım. Bildiğim kadarıyla Avrupa'nın dev bir takımının başına geçecek. Zaten bizim Lucescu'nun maaşını vermemizin mümkünatı yok" dedi.

İtalya ve İngiltere'den resmi teklifler alan; Paris Saint Germain'in takımın başına geçmesi için teklifini şimdiden sunduğu belirtilen Lucescu'nun Romanya Milli Takımı'nın da liderliğini de üstlenebileceği kaydedilirken bir federasyon yetkilisi ise,"Hiç şüphe yok ki biz Lucescu'nun maaşını ödeyemeyiz... Milli takımda bedava çalışmaya hazır olduğunu da bize söyledi" açıklamasını yaptı

AYRILIK IŞIĞINI YAKMIŞTI

Shakhtar'ın idarecisi Sergei Palkin de, "Lucescu'nun sözleşmesi Mayıs 2016'da bitiyor. Güçlü takımların onu takımın başına getirmek istemesi hiç şaşırtıcı değil. Lucescu ile sözleşme uzatma konusunda takımın Avrupa Ligi ve ligde alacağı sonuçla birlikte Donbass Arena'nın durumu da belirleyici olacak. Giderse de yeni bir teknik adamla devam ederiz." sözleriyle ayrılık ihtimalini gözler önüne sermişti.