Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, şike davasıyla ilgili Futbol Federasyonu'nun adil bir karar vermemesi durumunda görevini bırakacağını söyledi. FOTOMAÇ'a özel açıklama yapan Şener, "Son günlerde söylenenler ve yazılıp çizilenler canımı sıkmaya başladı. Gece sabaha kadar gözüme uyku girmiyor. Biz adalet bekliyoruz. Eğer adaletli bir karar çıkmazsa kongreye giderim. Güven verirler ya da vermezler, bu delegelere ait. Ancak onursuzca bu görevde devam etmem" diye konuştu.

F.Bahçe kenetlenmiş, biz ise yalnızız
Şike sürecinde camiadan beklenen desteği göremediklerini vurgulayan Sadri Şener, "Fenerbahçe'ye bakın... Adamlar öyle sahiplenmişler ki; başkanları cezaevinde karşısına kimse aday bile çıkmıyor. Öyle kenetlenmişler. Silivri'ye her duruşmaya giden siyasetçiler bile var. Bize 'masaya yumruğunu vur' diyorlar. Birlikte yumruğu vurmak iyi değil mi? Adamların içeride gördüğü desteğin yüzde onunu biz dışarıda göremiyoruz" ifadelerini kullandı.


Adalet bekleyerek yanlış mı yaptık?
Bordo-mavili takımın başkanı, şike olayını kendilerinin ortaya çıkarmadığını, bu belgeleri devletin ortaya koyduğunu da kaydederek şöyle devam etti: "Biz devletimize saygımızdan dolayı başımızı önümüze eğdik. Sesimizi çıkarmadık. Bu belgeleri biz çıkarmadık, devlet çıkardı ortaya koydu. Biz yaşanan süreç içerisinde devletimizden adalet bekledik. Yanlış mı yaptık? Biz adalete güvenerek bugüne kadar bekledik. Ve de bekliyoruz." 

Editör: TE Bilişim