Trabzonspor yarın İtalyanların ünlü takımı Lazio ile UEFA Avrupa Ligi J grubunda liderlik mücadelesi verecek. Trabzonspor için bir üst turda daha kolay rakip gelmesi bakımında önemli olan maçla ilgili hazırlıklarını tamamlayarak Roma'ya bugün rötarlı bir şekilde de olsa giderken İtalyan takımında en çok merak edilen konu ise ünlü Alman golcüleri Klose'nin oynayıp oynamayacağı.  

İtalyan gazetecilerin de aslında bu noktada en çok merak ettikleri soru bu. Lazio Teknik Direktörü Petkoviç, Klose'nin oynayıp oynamayacağına bugün akşam yapılan idmandan sonra karar verileceğini ifade ederken akşam açıklanan kadroya Klose'yi de aldı.

Kasım ayında, Parma ile oynanan lig maçının 84. dakikasında omzundan sakatlanan Klose, 3 hafta sahalardan uzak kalmış ve Lazio bu maçlarda 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet almıştı.  Klose'siz Lazio, kalesinde 6 gol görürken sadece 3 gol atabilmişti. 

Klose, Trabzonspor ile yapılan ilk maçta da sakatlığı nedeniyle forma giymemiş ve bu maç 3-3 berabere bitmişti. 

Ancak İtalyan spor gazeteleri Klose'nin yarın ilk 11'de sahaya çıkmasına zor gözüyle bakıyor. Lazio'nun mutlak galibiyet için sahaya 4-3-3 sistemiyle çıkacağını kaydederken muhtemel ilk 11'ini de şu şekilde sıralıyor: 

Berişa, Cavanda, Novaretti, Biava, Radu, Onazi, Ledesma, Ederson, Felipe Anderson, Floccari, Keita.  

Lazio'nun Trabzonpor kadrosu ise şu şekilde açıklandı: 
Kaleciler: Marchetti, Berişa, Warriors;
Defans:  Biava, Radu, Ciani, Novaretti, Cavanda;
Orta Saha: Ledesma, Onazi, Ederson, Candreva, Hernanes, Biglia, Felipe Anderson;
Forvetler: Floccari, Perea, Keita Klose.
Editör: TE Bilişim