Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, “Bugün Londra’ya gideceğim ve hafta sonuna kadar Chelsea’nin başına geçmiş olacağım ama şu anda Chelsea’nin teknik direktörü değilim” dedi.
İspanya 1. Futbol Ligi’nin (La Liga) son haftasında, Real Madrid ile Osasuna’ya karşı oynadıkları maçtan sonra basın toplantısına çıkmayan Jose Mourinho, İspanyol ekonomi televizyonu Intereconomia’daki “Punto Pelota” adlı futbol programına konuk oldu.

Mourinho yeni takımıyla ilgili yaptığı açıklamada, ”Chelsea ile ilgili konuşamam çünkü şu an Chelsea’nin teknik direktörü değilim. Bugün Londra’ya gideceğim ve hafta sonuna kadar Chelsea’nin başına geçmiş olacağım ama şu anda Chelsea’nin teknik direktörü değilim” diye konuştu.

Geçmişte Chelsea ile İngiltere Premier Lig’de mutlu bir dönem geçirdiğini kaydeden Portekizli teknik adam, ”Hayatta mutluluğu aramalısın. Hayat kısa ve güzel. Senin için en iyisini aramalısın” ifadelerini kullandı.

Öte yandan özellikle son bir yılda ciddi gerginlik yaşadığı İspanyol basınını da eleştiren Mourinho, ”Manşetlere baktığınızda kötü niyetli ve yalan şeyler görüyorsunuz. Eğer tüm yazılanları yalanlamaya kalksam başka hiçbir şey yapmamam gerekir” şeklinde konuştu.

Mourinho, Osasuna maçında kadroya almadığı Pepe, Cristiano Ronaldo, Casillas, Varane, Diego Lopez gibi futbolcuların sakatlık sorunları olduğunu, basının bunları bilmesine rağmen gerçeği yazmadığını savundu.