Trabzonspor eski yöneticisi Muammer Saka, UEFA Başkanı Michel Platini ve UEFA yetkililerine hitaben verilen yarım sayfalık gazete ilanıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.


Muammer Saka, gazeteye verilen ilan ve oluşturdukları Türkiye Fair Play Platformu hakkında şunları söyledi;

"Yaklaşık 3 aydır bir grup arkadaş çalışma içerisindeyiz. Bununla ilgili geçtiğimiz hafta İstanbul'da, Trabzonspor camiasının önde gelen isimleriyle bir araya gelerek, bir arama konferansı tertip ettik. Bu arama konferansı neticesinde, yapacağımız işlerden birtanesi de bu gazeteye ilan vermekti. Bu ilan, bu çerçevede verildi.


Platform, Trabzon'da ve İstanbul'da yaşayan gönüllü arkadaşlarımızdan oluşuyor. Bu yeni bir oluşum. Bu oluşumun bütün Türkiye'ye yayılmasını istiyoruz. Bu şike sürecinin en çok mağdur olan takımı da Trabzonspor. Bunu hepimiz biliyoruz. Bu Canlı Bahis oluşumun ilk adımında da bu ilanı vererek süreci başlatmak istedik.


Türkiye Fair Play Platformu'nun ismini bugüne kadar duymamış olabilirsiniz ama bundan sonra duyacaksınız. Çünkü bu platform sadece Trabzonspor değil tüm Türk takımları için mücadele verecek. Destek verecek.

Bütün mağdur olan takımların yanında olacağız. Bu platformun iki sloganı var. Birincisi büyük balık küçük balığı yutmamalı, ikincisi de doğrunun gücü olmalı, gücün doğrusu olmaz."

Editör: TE Bilişim