UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Osmanlıspor, Danimarka'nın Midtjylland takımı karşısında 2-0'lık galibiyet alarak turladı. Başkent temsilcisi tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi gruplarında mücadele verecek.

 

UEFA Avrupa Ligi’nde Osmanlıspor, Midtjylland takımını konuk etti. 1-0’lık galibiyetin avantajıyla sahaya çıkan Başkent temsilcisi maçı 2-0’lık net bir skorla kazanarak UEFA Avrupa Ligi gruplarına katılma hakkı kazandı.

Osmanlıspor’un gollerini 20. ve 50. dakikalarda Tiago Pinto kaydetti.

UEFA Avrupa Ligi’nde grup aşaması kura çekimi 26 Ağustos cuma günü Monaco’da yapılacak ve TSİ 14’te başlayacak.

MİLLİ SPORCULARDAN DESTEK

Milli güreşçiler Taha Akgül, Rıza Kayaalp ve milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Osmanlıspor’un Midtjylland ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanş maçını tribünden izledi.

Milli güreşçiler Taha Akgül, Rıza Kayaalp ve milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Osmanlıspor takımını Midtjylland ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında yalnız bırakmadı. Maç öncesi sahaya inerek taraftarları selamlayan mili sporculara, taraftarlar da büyük ilgi gösterdi. Maçın başlamasıyla birlikte tribüne çıkarak maçı buradan takip eden milli sporcular, Osmanlıspor’a bu zorlu sınavında destek oldu.