F.Bahçeli oyuncuların bir çoğu her fırsatta ‘kupa bizim, alamazlar’ açıklamaları yaparken, bu konuda Trabzonsporlu oyuncular hep suskun kaldı. İşte bu suskunluğu, Onur ve Alanzinho bozarken, gündem yaratacak açıklamalar yaptılar.. İlk söz Onur’da ....

O KUPA GELECEK
“Trabzonspor geçen sezonun şampiyonudur. Bunu sadece biz değil, tüm Türkiye biliyor. Her şey ortada. 82 puan aldık ve alın terimizle o şampiyonluğu hak ettik. Şimdi hakkımız olan kupanın Trabzon’a verilmesini bekliyoruz. Eğer UEFA, Trabzonspor’u Şampiyonlar Ligi’ne almışsa ‘Türkiye’nin geçen yıl şampiyonu sensin’ demiştir. Bunun anlamı açık. Biz bu konuda uzun süredir, suskunuz. Takım adına sadece Şenol hoca konuştu. Ama biz kupanın geleceğine inandığımız için bekliyoruz”

MÜZEYE GELMELİ
“Biz kimsenin kupasında gözümüz yok. Sadece hakkımız olanı istiyoruz. Şampiyonluk yolunda, burnumuz kırıldı, kafamız yarıldı, ben aylarca futbol oynamadım. Yüreğimizi ortaya koyduk. Türkiye Oleybet biliyorki, geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor’dur. UEFA bizi herhalde keyiften Şampiyonlar Ligi’ne almadı. Süreç hala devam ediyor. Kupanın hakettiğimiz gibi müzemize geleceğine inanıyoruz. Gelmezse ne olur, bilemiyorum. Hak ettiğini alamazsa insan yıkılır herhalde.

Şimdi söz Alanzinho’da
“Aslında geçen sezon ile ilgili saha dışı olaylar bizim işimiz değil. Ama ortada bir emek ve hak edilerek kazanılan 82 puanlık bir başarı var. Trabzonspor aldığı puan ve gösterdiği mücadele ile geçen sezon tarihe geçmiştir. Biz kendimizi tarihe geçmiş olarak kabul ediyoruz. Bu konuda gururluyuz. Bunun anlamının ne olduğunu; anlayan anlamıştır. Bunun dışındaki olaylar bizim dışımızda. Bekleyip göreceğiz”

ŞAMPİYON OLABİLİRİZ
“Bu sezon yoğun bir maç temposu yaşadık. Avrupa, lig ve kupa ile inanılmaz bir trafikten geçtik. Bunun sonucu ligde önemli puanlar kaybettik. Ama şu bir gerçek ki Şampiyonlar Ligi başka bir dünya. Onun içinde olmak her açıdan apayrı keyif. Avrupa’da yine de başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Bu süreçte biraz geride kaldığımız lig yarışında yeniden kendimizi buluyoruz. Şampiyonluk şansımız hala var. Kalan tüm maçlarımızı kazanarak bu hedefe ulaşmak istiyoruz”

GÜNEBAKIŞ

Editör: TE Bilişim