Trabzon Bölgesel U 16 liginde şampiyon olan Ofspor U 16 takımı, Of’ta düzenlenen kahvaltının ardından Giresun’da düzenlenecek olan şampiyonaya uğurlandı.

Of Belediyesi Sahil tesislerinde düzenlenen kahvaltıya Kaymakam Arslan ve Başkan Sarıalioğlu’nun yanı sıra Ofspor Başkan Vekili Yunus Hacıahmetoğlu, Yöneticiler Fuat Kadıoğlu, Mustafa Şen ve Adem Çelik ile U 16 takımı oyuncuları katıldı.

Trabzon’da şampiyonluğa ulaşan futbolcuları kutlayan Başkan Sarıalioğlu; “Ofspor’umuz 3.ligde şampiyon olarak 2.lige yükseldi. Sizler de bölgesel ligde şampiyon oldunuz. Önümüzde Önemli bir şampiyona daha var. İnşallah burada da başarılı olacaksınız. Hem Ofspor’umuzu hem de sizleri kutluyorum. Sporun yanında eğitiminize de devam etmelisiniz. Gözlerinizdeki pırıl pırıl ışığı görüyorum. Ahlakınızla, başarınızla bu topluma hizmet edeceksiniz. Arkadaş arkadaşın hem zehiridir, hem de ilacıdır. İnşallah birbirinizin zehiri değil de ilacı olursunuz” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Arslan ise yaptığı açıklamada; “Sporla uğraşmanız ve başarılı olmanız güzel. Ancak sporculuk en fazla 35’li yaşlarda bitiyor. Bazen elinizde olmayan şanssızlıklar yüzünden daha da erken yaşta spor hayatınız bitebiliyor. O nedenle sporun yanı sıra iyi bir eğitim de almalısınız. İyi bir üniversite bitirmelisiniz. Bileğinize bir meslek bileziği takmalısınız. Şampiyonada ve bundan sonraki yaşamınızda başarılı olmanızı diliyorum”diye konuştu.

Öğrencilerin tek tek kendilerini tanıtıp eğitim gördükleri okulları ve hayallerindeki üniversiteleri ifade ettikleri kahvaltının ardından Kaymakam Arslan ve Başkan Sarıalioğlu tarafından Giresun’a uğurlandılar.