Kardemir Karabükspor karşında aldıkları 3 puanın kendileri için motivasyon sağladığını dile getiren Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Trabzonspor karşısında alacakları 3 puan ile çıkışlarını sürdürmek istediklerini vurguladı. 

Gaziantepspor, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 7. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde Celal Doğan Tesisleri'nde yapılan antrenman ısınma koşusu ve açma-germe egzersizleri ile başladı. Antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirildi. 

Antrenmandan sonra yaptığı aç ıklamada deplasmanda çok önemli bir rakibe karşı mücadele vereceklerini belirten genç teknik adam Okan Buruk, "Uzun haftalardır kazanamayan, geçen hafta bir maç kazanmış ve motive olmuş bir takıma karşı oynayacağız. Geçen hafta Karabük karşısında aldığımız galibiyet bizi hem moral olarak hem de sıralama olarak çok iyi yerlere getirdi. Çıkışımızın sürmesini istiyoruz. Bu dönemi iyi geçirip üst sıralara tırmanmak istiyoruz." dedi. 

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaki 3. maçında 23 EKim Perşembe günü Belçika'nın Lokeren takımını ağırlayacak olan Trabzonspor'u zorlu bir haftanın beklediğine de dikkat çeken Okan Buruk, ortada ne kadar puan varsa hepsine talip olduklarını kaydetti. 

Son haftalardaki yükselen performans grafiği ile dikkat çeken Gökhan Süzen ise yaptığı açıklamada, çıkışlarını Trabzonspor karşısında da sürdürmek istediklerini söyledi. Kendileri için zorlu bir maç olacağını belirten Süzen, şunları kaydetti:

"Trabzonspor çok fazla transfer yapmış, belli bir sisteme oynamaya çalışan bir takım. Defansif olarak iyi oynayıp ama hücum kısmını çok iyi yapamayan bir takım. Bu hafta maçlarını kazandılar, biz de kazandık. Bizim için zor bir maç olacak. Geçen hafta mücadele anlamında üst düzey mücadele ettik. Bu mücadelenin aynısını biraz daha üstüne koyarak Trabzon'da devam ettirebilirsek, oradan puan ya da puanlar alabileceğimizi düşünüyoruz. Kazandığımız takdirde 11 puana ulaşıp, yukarılara tutunmaya çalışacağız. Güzel bir skor ile dönmek istiyoruz." 

Trabzonspor maçı hazırlıklarını ara vermeden devam eden kırmızı siyahlı ekip, akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci antrenmanıyla çalışmalarını sürdürecek.
Editör: TE Bilişim