Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, iç transferdeki görüşmelerin 22 Mart'tan sonra yapılacağını belirterek, "Şu anda bütün konsantrasyonumuzu geçen sezondan hakkımız olan kupanın Trabzon'a getirilmesi konusundaki çalışmalara vermiş durumdayız. Amacımız, hakkımız olan kupanın müzemizdeki yerini almasıdır. Bu nedenle iç transferdeki görüşmelerimizi 22 Mart'ta Federasyonun vereceği kararın ardından gerçekleştireceğiz" dedi. Şener, Onur ve Alanzinho'da problem yaşanmayacağını umduğunu belirterek, "İkisiyle de anlaşacağımızı umuyorum" diye konuştu.

Trabzonspor'da milli kaleci Onur'la ligin ilk yarısında yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanmış ve genç file bekçisinin devre arasındaki Kolaybet Antalya kampında sözleşme imzalayacağı duyurulmuştu. Ancak daha sonra Onur'un menacerinin devreye girmesi ve sözleşmede yeni şartlar istenmesi nedeniyle görüşmeler uzamış ve bir süre sonra da askıya alınmıştı. Onur'la gerçekleştirilecek görüşmede milli kalecinin şartlarında diretmesi halinde de satış listesine koyulacağı vurgulandı.

Brezilyalı yıldız oyuncu Alanzinho'nun ise menaceri geçtiğimizi günlerde Trabzon'a çağırıldı ve bir ön görüşme gerçekleştirildi. Sözleşmesindeki 1 yıllık opsiyonun kullanılacağı ve bir yıl daha sözleşme yapılmak istendiği belirtilen Alanzinho'nun da Trabzon'da mutlu olduğunu söyleyerek bu teklife sıcak baktığı ifade edildi. Alanzinho ile de önümüzdeki günlerde bir görüşme daha gerçekleştirileceği ve kesin anlaşmanın sağlanacağı vurgulandı.