19 Eylül Stadı'nda Orduspor'a konuk olan Trabzonspor, karşılaşmadan 0-0 berabere ayrıldı. Tolga'nın tarihe geçtiği maçta Burak Yılmaz'ın bir şutu da direkten döndü. Öte yandan bordo mavliler, bu sonuçla normal sezonun son 4 maçından beraberlikle ayrıldı

İlk yarısı oldukça düşük tempoda geçen maçta iki takım da devreye 0-0'lık eşitlikle girdi. İkinci yarıda ise tempo bir anda yükseldi. 

Devreye hızlı giren giren Trabzonspor, 46'da Burak'la kaleyi yoklarken top az farkla üstten dışarı gitti. Dakikalar 61'i gösterirken Trabzon tribünleri şov yapsa da, bordo mavili takım kalesine çok büyük bir tehlike yaşadı. İrfan'ın kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Tolga gole izin vermedi.

Ardından 68'de bu kez Trabzonspor gole çok yaklaşırken, Burak'ın vuruşunda top yan direkten geri geldi. Kalan dakikalarda iki takım da gol iin yükslense de beklenen gol gelmedi ve karşılaşma 0-0 sona erdi.

Bu sonuçla 56 puana yükselen Trabzonspor, 74 puanlı G.Saray ve 68 puanlı F.Bahçe'nin ardından 3. sırada Süper Final'e yelken açtı. Karadeniz Fırtınası, Süper Final'e 28 puanla başlayacak.

TOLGA TARİHE GEÇTİ

Öte yandan bu maçın Tolga için ayrı bir önemli vardı. Başarılı file bekçisi, son 16 yılda ligdeki tüm maçlarda 90 dakika oynayan tek futbolcu olarak kulüp tarihine geçti.