Fenerbahçe'de temmuz ayı Olağan Yüksek Yüksek Divan Kurulu Faruk Ilgaz Tesisleri'de yapıldı. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, basın sözcüsü Mahmaut Uslu ve yönetim kurulu genel kurulda hazır bulundu.

Aziz Yıldırım, konuşmasının ilk bölümünde takıma yapılan transferler hakkında basında çıkan, "Fenerbahçe gömü mü buldu?" şeklindeki haberlere açıklık getirerek, “Fenerbahçe Kulübü olarak üçüncü havalimanında aldığımız arazilerin çoğu değerlendi. Fenerbahçe gömü mu buldu deniyor. Gömü bulmak isteyenleri oraları tavsiye ederim. Aldığımız arsanın borçlarını ödüyoruz ancak ekonomik olarak büyük değer kazandı” yanıtını verdi.

“RİZE OLAYLARI AYDINLATILMADIĞI MÜDDETÇE TARİHTE FAİLİ MEÇHUL CİNAYET OLARAK DEVAM EDECEKTİR”

Sarı-lacivertli takımın geçen sene Rize'de takım otobüsüne yapılan saldırı hakkında da açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, “Fenerbahçe Futbol Takımı'nın geçen yıl Rize dönüşü yaşadığı silahlı saldırı olayı kesinlikle aydınlatılmalı. Suruç'ta Güneydoğu'da yaşanan olayların, polislerin, askerlerin vurulması kargaşanın daha da artması daha da büyümesinin nedeni Rize olaylarıdır. Rize olayları aydınlatılmadığı müddetçe tarihte faili meçhul cinayet olarak devam edecektir. Devletin bunu aydınlatmasını bekliyoruz. Mahkemede olduğu için olayı gündeme taşımak istemiyoruz. Faillerin bir an önce bulunması gerekiyor. Siyasilerin gündemdeki kavgaları bırakarak olayları çözmesi gerekiyor” dedi.