Bank Asya 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'da takımın her geçen gün hem bireysel hem de taktiksel anlamda çok geliştiğini ifade eden Bulak, oyuncuların da her geçen gün üzerine kattığını anlattı. Giray Bulak, "Öncelikle maçları tek tek düşünüyoruz. Kalan son 9 maçta neler kazanabileceğimizi, takıma neler katabileceğimizi mikro ve makro plan olarak değerlendiriyoruz. Bunların bizi nereye taşıyacağını sorarsanız, umarım 9 hafta sonra hedefimize, Süper Lig'e taşıyacak. Bunun peşindeyiz" dedi.

Hafta sonu deplasmanda ligin güçlü takımlarından Konyaspor ile Bahsegel karşılaşacaklarını ifade eden Bulak, rakibin güçlü bir ekip olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Bizim için de, rakibimiz için zor bir maç olacak. Galip gelebileceğimiz gibi mağlupta olabiliriz. Maça iyi konsantre olup şartlanmak lazım. Biz de bu bilinçle maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Çok az gol yiyen, gol attığında da gol yemeden maçı kopartabilen bir ekibe karşı oynayacağımızı biliyoruz. İyi savunma yapıyorlar, kazanmak için iyi organize oluyorlar. Konyaspor yarışın içinde olan önemi bir takım. Bunun bilincindeyiz" diye konuştu.