Real Madrid'de forma giyen ve Messi ile birlikte dünyanın en iyi 2 futbolcusundan biri olarak gösterilen Cristiano Ronaldo da Fenerbahçeli Meireles'e destek verdi.

SEN UGANDA DA MI OYNUYORSUN?

Portekiz Milli Takımı’ndan arkadaşını telefonla arayan Ronaldo “Orası 3. dünya ülkesi mi? Hakeme tükürmediğin görüntülerle sabitken nasıl 12 maç ceza alırsın?” sözleriyle Meireles’e destek verdi

F.Bahçeli Raul Meireles’in Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan aldığı 12 maçlık ceza sarı-lacivertli camianın yanı sıra gerek ülkesinde gerekse Portekizli oyuncuyu yıllardır tanıyan arkadaşları arasında şaşkınlıkla karşılandı.

Cristiano Ronaldo cezayı öğrenir öğrenmez F.Bahçeli futbolcuyu telefonla arayarak moral verdi. Ronaldo’nun tepkisini, “Arkadaş sen Uganda da mı oynuyorsun? Orası 3. dünya ülkesi mi? Hakeme tükürmediğin görüntülerle sabitken nasıl 12 maç ceza alırsın?” sözleriyle dile getirdiği ifade edildi.

Facebook'tan mesaj
Ronaldo, Meireles’in suçsuzluğunu facebook hesabından da ilan etti. 52 milyon takipçisi bulunan Portekizli yıldız duvarına “Milli takımdan kaptanım olan Meireles’i çok iyi tanıyorum. Suçlandığı şeyi yapacak bir insan değil. Bütün desteğim ve kalbim onunla” diye yazdı.