Trabzonspor, sezon başında kadrosuna katmak istediği ancak yüksek bonservis bedeli yüzünden transferinden vazgeçtiği Ozan İpek için yeniden harekete geçti. Bursaspor ile olan sözleşmesi 2015 yılında bitecek olan 25 yaşındaki futbolcu için yeşil-beyazlı yönetimle temas kuran Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, futbolcunun bonservisi hakkında bilgi aldı. Bu sezon ligde kötü günler yaşayan Bursaspor'da ayakta kalan tek isim olan Ozan İpek'in de Trabzonspor'a gelme konusunda istekli olduğu öğrenildi. Bunu bilen Sadri Şener'in ilk teklifte yeşil-beyazlı kulübe bir miktar para ve iki futbolcu önerisinde bulunduğu dile getirildi.
MENAJERi iLE GÖRÜŞTÜ
Teknik direktör Şenol Güneş'in de kadrosunda görmek istediği isimler arasında yer alan Ozan İpek'in menajeri Engin Kırkpınar ile de temasa geçildi. Başkan Sahabet Sadri Şener'in henüz transfer gerçekleşmeden Kırkpınar ile bir araya gelmesi, "Ozan İpek'in yıllık alacağı ücret konusunda pazarlık yapılıyor. Transfer bitti" yorumlarına neden oldu. Sezon başında Volkan Şen'i transfer ettiği Bursaspor yönetimiyle pazarlıklarını sürdüren Karadeniz ekibinin, takasta Marek Sapara, Barış Ataş, Sercan Kaya ve Tayfun Cora gibi isimleri kullanmayı düşündüğü dile getiriliyor.
BURSA YEREL BASINI DA YAZIYOR
Trabzon cephesinden başkan Sadri Şener'in transfer için harekete geçtiği bilgileri gelirken, Bursa'dan da aynı yönde istihbarat alındı. Yerel basında Ozan İpek'in sezon sonu takımdan ayrılacağı iddia edildi. Saha içerisindeki mücadeleci oyunuyla dikkat çeken ve takımın vazgeçilmez oyuncusu konumunda bulunan Ozan'ın, Trabzonspor ile büyük ölçüde anlaştığı ileri sürüldü. Ozan için Beşiktaş'ın da devreye girebileceği kaydedildi. 

 

Editör: TE Bilişim