Şener şunları söyledi;

"Hayırlı olsun. Kaostan inşallah kurtarır. Yıldırım bey çabuk ve doğru karar verir. Herkesin hakkını verirse, kimsenin bir şikayeti olmadan sonuca ulaşır. Bunun için de hukuk kurullarının verdiği görüşler doğrultusunda bir an önce karar vermesi lazım. Kaostan çıkması için."

Bir basın mensubunun, "Eleştiri aldınız" sözlerinin üzerine ise Şener, şunları söyledi;

"Siz arzu ediyorsunuz sanırım benim Trabzon'dan eleştri almamı. Ben doğru yaptığıma inanıyorum. Nedeni ise, şu anda Futbol Federasyonu daha seçimi bitmedi ama, 2 tane bizden önerdiğimiz arkadaşımız yönetim kuruluna girdi. Dolayısıyla, Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda yaptığımız hareket doğrudur. Galatasaray Kulübü de Ata Aksu ayrılınca desteklemek zorunda kaldı."

Metris Cezaevi'nde bir süre tutuklu kalan ve geçtiğimiz gün özgürlüğüne kavuşan Mecnun Otyakmazise, TFF Başkanı seçiler Yıldırım Demirören'in yeni bir umut olabileceğini söyledi.

Grandbetting 0px; color: #2a2a2a; font-family: Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: -webkit-auto; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; background-color: #ffffff; font-size: small;">Otyakmaz, şunları söyledi;

"Sayın başkan, futbol ailesinin desteğini aldı. Dolayısıyla arkasında böyle de bir güç var birikmiş olan sorunları adım adım çözeceğine inanıyorum. Yeni bir umut, yeni bir başlangıç, biz de destek verirsek, olayları çözmede kendisine yardımcı olursak, yeni bir umut olduğunu söyleyebiliriz."

Mecnun Otyakmaz ayrıca, "Tanık ve sanık ifadeleri toparlandığında süreç daha hızlı olacaktır ve büyük çaplı tahliyeler mutlaka gelecektir. Genelde hepsinin tahliye olacağını düşünüyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim