Trabzonspor, Samsunspor engelini 4-0'la geçerek ligde üst üste 4'üncü galibiyetini alırken Burak Yılmaz da attığı 2 golle bu sezon 21 gole ulaştı.

Teknik direktör Şenol Güneş, yoğun maç trafiğinden çıktıktan sonra oyuncularının biraz daha rahatladığını ve iyi futbol oynamaya başladıklarını söyledi. İdeal 11'ini de şekillendiren Şenol Güneş, zaman zaman yapılan pas hataları ve basitçe kaçan goller üzerinde de çalışmalar yapacaklarını belirterek, "İkinci yarı iyi bir çıkış yakaladık ve bunu son ana kadar sürdürmek istiyoruz" dedi.

BAŞKAN ŞENER:PUAN FARKINI KAPATMAK İSTİYORUZ

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ise, Samsunspor karşısında alınan galibiyetle büyük mutluluk Safirbet yaşadı. İkinci yarıda takımın yakaladığı çıkıştan fazlasıyla memnun olan Başkan Sadri Şener, şöyle konuştu:

Takım olarak son haftalarda iyi bir yükseliş içinde olduğumuz ve önemli bir seri yakaladığımız gerçeği ortada. Bunu sürdürerek zirveyle aramızdaki puan farkını daha da kapatmak istiyoruz. Ziraat Türkiye Kupası'nda da elde ettiğimiz turla, üçüncü cephede mücadeleye başlamış olduk. Trabzonspor'un geçmişten bu yana amacı yarıştığı her alanda başarılı olmak ve kendisinden beklenen üstün performansı sergilemektir. Bu yönde teknik heyetimiz ve oyuncu kadromuza güvenimiz tamdır. Onların bu camiaya hak ettiği başarıları yaşatacağına yürekten inanıyoruz."

Editör: TE Bilişim