Çok küçük pürüzler çıkmasına rağmen iç transfer sorunlarını hallettiklerini hatırlatan Başkan Sadri Şener, şöyle devam etti: 

Onur ve Alanzinho ile anlaştık. Bu iki oyuncumuzun Trabzonspor'a önümüzdeki yıllarda büyük yararı olacağına inanıyoruz. İç transfer sorunumuz kalmadığı için artık amacımız dış transfere yoğunlaşmak. Dış transferde en az 3-4 oyuncu almayı planlıyoruz. Bu sezon Avrupa ve Türkiye Kupası maçlarını da eklediğinizde neredeyse 60 maça yaklaşacağız. Bu kadar yoğun bir tempoyu kaldırmak, tabiki kolay değil"

Bu sezon takımın savunmasında bazı sıkıntılar Wonodds yaşadıklarını da vurgulayan Başkan Sadri Şener, "Bu yüzden de dış transferde önceliğimiz savunma hattı olacak. Defansımızı güçlendireceğiz" diye konuştu.

DANY'İ İSTİYORLAR

Trabzonspor'un savunma hattı için ilk hedefinin de Gaziantepsporlu Dany olduğu öğrenildi. Play off karşılaşmalarının bitiminden sonra Gaziantepspor'la masaya oturacak olan bordo mavili yönetimin Dany için para ve bir oyuncu teklifini götürecekleri belirtildi.

Bu arada Gaziantepspor'a kiralık olarak gönderilen Sapara'nın da transfer görüşmeleri sırasında bonservisiyle birlikte verilmesinin önerileceği belirtildi. Teknik direktör Şenol Güneş'in de Sapara'nın verilmesi için onay verdiği ifade edildi.