İnan: Hocamla sorunum yok
ESTONYA karşısında oyuna sonradan girip fileleri havalandıran Selçuk İnan, hocasının tercihine saygılı olduğunu söyledi:

“Zor maç olacağını biliyorduk. Tek hedefimiz kazanmaktı. Ve galip geldiğimiz için sevinçliyim. Beni oynatmamak hocamızın tercihi. Onun taktik anlayışına saygı duyuyorum. Bir sorun yok.”
2-0 kaybettiğimiz Hollanda maçından sonra mağlubiyetten daha çok konuşulan konu Selçuk İnan’ın bu karşılaşmada forma giymemesi oldu.
Teknik direktör Abdullah Avcı, Estonya karşısında da Selçuk İnan’a ilk 11’de yer vermedi. Galatasaraylı oyuncu, maça 68. dakikada Umut Bulut’un yerine dahil oldu. Selçuk, oyuna girdikten 7 dakika sonra ise maçın skorunu belirleyen golü attı.
Milli futbolcunun attığı golden sonra sevinmemesi ise dikkatlerden kaçmadı.
SELÇUK: GÖREV VERİLDİĞİNDE...
Karşılaşmadan sonra bir açıklama yapan Selçuk İnan; "Hocamızın tercihine saygı duymak gerekiyor. Görev verildiği zaman elimden gelenin en iyisini yapmak isityorum. Hocamızın tercihleri ile ilgili yorum yapmak istemiyorum. Bana burada taraftarların sevgi gösterisinde bulunması beni çok duygulandırdı. Ben öncelikle onlara çok teşekkür ediyorum" dedi.