Fenerbahçe Kulübü'nün sözleşme imzalamayacağını duyurduğu oyunculardan Selçuk Şahin tatili sürerken basına açıklamalarda bulundu ve Trabzonsporlu isme kırgın olduğunu söyledi.

Selçuk'un, yaptığı açıklama şu şekilde: 

 “Kırgın olduğum hoca Yanal’dır. Kendisini bizim gönderdiğim haberlerinin yalan olduğunu söylemeliydi. Bütün sezon bunun sıkıntısını yaşadık” Arka 5’li söylemleri haksızlık. Arka 5’li dedikleri kişiler 3 Temmuz sonrasında en dik duran adamlardı takım içinde. Bizim bir teknik direktör gönderme gibi gücümüz olabilir mi? Ersun Yanal’a çok kırgınım. Kendisini bizim gönderdiğimiz yolunda haberler çıktığında, bunun aslında böyle olmadığını söylemeliydi. Bütün sezon bunun sıkıntısını yaşadık. Bir tribünümüz sırf bu olaylar yüzünden boş kaldı. Ama Ersun hoca çıkıp da bunun doğru olmadığını açıklamadı. Bizi böyle suçlayacağı yerde, hatalarına baksaydı. Yanal o süreçte kendi yaptıklarını düşünsün. “En iyisi oldu ama...” 

Biz tabi ki her antrenörün iyi ve kötü yanlarını kendi aramızda konuşuruz. Bunun olmaması mümkün mü? Oyuncuların teknik direktör gönderme gibi bir gücü yoktur. Olsaydı eğer kendime sözleşme yaptırırım. O gücüm olsa kulüpte kaldırdım. Hakkını verirsem, Ersun Yanal antrenman temposu ve sertliği konusunda çalıştığım en iyi teknik adamdı, bu açıdan da çok beğendiğim bir hoca. Ben antrenman temposunu seven bir oyuncuyum. Taraftar ile son bir kaç yıl ilişkim çok iyiydi. Beni sevdiklerini hissediyordum ve bu beni inanılmaz mutlu ediyordu. Bir futbolcu daha fazla ne isteyebilir ki? Sevilmek ister. Sosyal medyada yaptığım açıklama sonrası bana yazılanlar da çok ama çok güzeldi. Hepsine tek tek bana yaşattıkları için teşekkür ederim. 
Editör: TE Bilişim