Trabzonspor Başkanı Sadri Şener dün yönetim kurulunda asbaşkan Nevzat Şakar'la transfer görüşmeleri süren kaleci Onur Kıvrak ile hakkında sürekli Avrupa'ya transfer haberleri çıkan Burak Yılmaz'la ilgili sohbet etti. Şakar'a, Onur'un transfer konusunun çok uzatılmamasını isteyen Şener, "Olacak şey değil, daha 1.5 yıllık daha sözleşmesi var ve her gün bu konu önümüze konuluyor. Yazılıp çiziliyor. Adeta oyuncunun aklı çelinmesi için her şey yapılıyor. Son noktayı koyalım. Bu iş uzadıkça takıma zarar vermeye başladı. Bu işi kısa sürede sonuçlandırın" diyerek Şakar'dan acele edilmesini istedi.

O KADAR GOL ATMASAYDI
Başkan Şener, attığı 27 golle Avrupa'da birçok kulübün Betvole dikkatini çeken Burak Yılmaz için de Şakar'a dert yandı. Şener, "Burak'la 3 yıllık sözleşme imzaladık. Sözleşmesinde '5 milyon Euro getirirse serbest kalır' maddesi var diye her gün o kapı aşındırılıyor. Oyuncuyu rahatsız etmek için her gün haberler yapılıyor. Burak Yılmaz bu kadar gol atmasaydı kimse haber bile yapmazdı. Sözleşmeli oyuncu ile ilgili bu kadar haber yapmak doğru mu onu da bilmiyorum. Ama benim bile aklım karışırdı" diye düşüncelerini paylaştı.

"MAZERETTİM VAR"
Trabzon'da son günlerde sinirli halleriyle dikkat çeken Burak Yılmaz dün pek sık kullanmadığı twitter hesabından taraftarlara seslendi. Burak, "Saha içindeki agresif tavırlarım kazanma istegimdendir,bundan sonra kendimi kontrol edeceğim" diyerek sevenlerine daha sakin olacağı sözünü verdi.

Editör: TE Bilişim