Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in Beyaz TV'de kendisiyle arasında geçen görüşmeyle ilgili açıklamalarına Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener'den jet yalanlama geldi.

Demirören'in şike konusuyla ilgili açıklamalarını değerlendiren başkan Şener, "Ne yazık ki TFF başkanı doğru söylemiyor. 'Haklıysan kupayı alırsın' lafı da nerden çıktı, yok böyle bir şey. Yıldırım'ın bana o süreçte dediği, "Ağabey şike olduğu apaçık belli" lafıdır. Kaldı ki bu sadece bir konuşmada geçen bir şey değil o süreçte en az kendisi tarafından üç dört kez söylendi, bunu etrafı da çok iyi biliyor. Keşke Yıldırım çıkıp bu konuda etrafına bizlere söylediği o gerçek düşüncelerini sesli söyleyebilse. "Benim kanaatim böyle ama kurullar farklı düşünüyor yapacak bir şey yok" dese. Böyle dersen daha büyür daha şık başkan olurdum" açıklamasına yaptı.

EMRE İÇİN IRKÇILIK YAPIYOR DEMİŞTİ

Başkan Şener, "Yıldırım şimdi çıkıp ben böyle bir şey demedim diyor. Neden böyle dediğini elbette tahmin ediyorum. Onun bu konudaki düşüncelerini bir çok insan biliyor. Sonrası malum adama baskı gelince mecburen böyle oldu. "Ağabey şike olduğu belli" diye kaç defa söyledi. Mesela Emre - Zokora olayında da "Ağabey ırkçılık yapıyor" diyen de o. Ama kasete almadık ki bunları. Ya dünya alem şike var demiş, Yıldırım sen demedim desen ne olur. Ben onun yerinde olsam "Kurullarımız böyle dedi ama benim görüşüm aynı değil, bana göre şike var" derim. O zaman daha büyürüm daha şık bir federasyon başkanı olurum. Bunu diyordun diyorsunda ama çık sesli söyle. Demelisin artık bunu." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: sporx