Trabzonspor’da Gençlerbirliği karşısında son dakikada yenen golün şoku yaşanırken,maçtan sonra Ankara dönüşü havaalanında yaşananlar da büyük yankı uyandırdı. Bordo- Mavili bir taraftarın Trabzonspor kafilesinin yanına gelerek özellikle teknik direktör Şenol Güneş’e laf atmasıyla patlak veren olayların üzerine tecrübeli teknik adamın sarfettiği sözler ise kafaları karıştırdı. Karşılıklı diyalogta Güneş’in taraftara “Gitmemimi istiyorsun? Bırakacağımzaten, ben giderimsen kalırsın” demesi dikkat çekerken “Şenol Güneş, Trabzon’dan ayrılıyormu?” sorularını akıllara getirdi. 

YARDIMCISINA KÖPÜRDÜ 
Bordo-Mavili takımda defalarca görev yapan Şenol Güneş’in bir taraftarla, futbolcularının önünde ilk kez böylesine ciddi ve sert bir diyaloga girmesi şaşkınlıkla karşılandı. Uçağın içerisinde olduğu için yaşanan tatsız olaydan haberdar olmayan Asbaşkan Nevzat Şakar, yolculuk sırasında Şenol Güneş’ten konuyla Betticket ilgili bilgi aldı. Birlikte Trabzon’a uçan Şakar ve Güneş’in hayli keyifsiz olduğu da dikkatlerden kaçmadı. Bu arada yardımcı antrenör Şeref Çiçek, Şenol Güneş’in tartıştığı taraftaramüdahale etmeye kalkınca Güneş araya girdi ve “Sanane... Sana ne oluyor? Git buradan” diye tepki gösterdi.

OYUNCULARINI DA HAŞLADI
Teknik direktör Şenol Güneş’in maçın ardından soyunma odasında oyuncularına sert çıktığı belirtildi. Tecrübeli teknik adamın son dakikada yenen gol nedeniyle “Nedir bu haliniz? Böyle bir dönemde kazanmamız gerekirken puan kaybetmemiz bize hiç yakışmadı” diyerek öğrenicilerine tepki gösterdiği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim