Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in açıklamaları...

Güneş, "Geçen sene şampiyonluk yolunda önümüzü kesmek için bilerek maç programını öyle yapıyorlardı. Pazartesi, Cuma maç yapıyoruz, geçen senede yaptık, hadi geçen sene önümüzü kesmeye çalışıyordular...

Ne yıllık plan var ne aylık bu işi önceden çocukların yaptığını düşünüyordum ama artık bu kötü niyetli kişilerin işi"

Güneş, "Dirençli bir takımla oynadık, oyunun hakimi bizdik. İlk yarıda rakip gol attı ama pozisyonu yok. Daha fazla atak olduk, daha fazla pozisyon ürettik. İkinci yarı tempo bakımından biraz daha fazla iyiydik. Golü de attıktan sonra biraz daha artırdık. İlk yarıdan çok farklı değildi. Hak ettiğimiz bir galiiyet. Rakibin Eneramo ile Kaçak Bahis Siteleri bulduğu pozisyon dışında ozisyonu yok. Arkadaşlarımız elinden geleni yaptı. 1-0'dan 2-1e getirmek de büyük başarı. Her dakikası iyi olan bir maç olmasa da üstün olduğumuz ve hak ettiğimiz bir galibiyet" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ligin planlaması yanlış. Cuma günü yine maçımız var. Geçen sene de oluyordu hadi o zaman önümüzü kesmek istiyordunuz, şimdi ne istiyorsunuz? Şu an futbol beklenmez. Futbol konuşmaya gerek yok. Bu planlamayla futbol çıkmaz bizden. 

Olcan sakat. Belki uzun süre oynayamayabilir, dinlerek oynayabilir. Bu planlamada oyuncuyu hazır hale getirmek de zor"