2-2 sona eren mücadelenin ardından basın toplantısı düzenleyen Şenol Güneş, Beşiktaş muhabiriyle tartışma yaşadı.

Tecrübeli teknik adam, ''Kadro kurmakta zorlanıyor musunuz?'' şeklinde soru soran bir muhabire, ''Niye zorlanayım. Benden hesap sorma biraz söylediklerine dikkat et'' diyerek cevap verdi.

İşte Güneş'in sözleri:

"İLK YARIDA İYİ DEĞİLDİK"

İlk yarıda kötü oynadıklarını belirten Şenol Güneş, "İlk yarı oyunumuzda kopukluk vardı. Hücumda çoğalamadık, rakibin sahayı kullanamsına izin verdik. Yediğimiz ilk golde hatalar ve şanssızlık var. Yiyeceğimiz bir gol değildi. O gol bizi geri itti. İkinci gol de bizim hatamız. 8 oyuncu karşılarken gol yedik. Rakip az sayıdaki pozisyonlarını iyi kullandı." dedi.

"SORU SORUN! HESAP SORMAYIN"

"Geniş kadronuz var, maç kadrosu kurarken zorlanıyor musunuz? Bir de Tosic'in performansı için neler söylemek istersiniz" sorusu üzerine Şenol Güneş, "Bütün oyuncular elinden geleni yaptı, Tosic de bunlardan bir tanesi. Hataları da var doğruları da var. Övgü ve yergilerinize saygı duyuyorum. Kimseye beni eleştirin demiyorum. 11 oyuncum var, 18 oyuncum var, neden kadro kurmakta zorlanayım? Soru sorun cevap vereyim ama siz hesap soruyorsunuz. Dikkat edin biraz söylediklerinize" dedi.