Süper Final'in ilk maçında Fenerbahçe karşısında sezonun en etkisiz oyunlarından birini sergileyerek 2-0 mağlup olup Şampiyonlar Ligi umutlarını zora sokan Trabzonspor'un bugünkü antrenmanında Şenol Güneş fırtınası esti.

ANTRENMANDA ESTİ GÜRLEDİ

Trabzonspor, cumartesi günü sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına devam etti. Sha kenarında kalmak yerine sık sık antrenmana müdahale eden ve oyuncularını uyaran Şenol Güneş, özellikle çift kale maçtaki uyarılarıyla dikkatleri üzerine çekti. Pas ve pozisyon hatası yapan futbolcularına kızan Şenol Güneş, "Boş adama hemen pas verin. Hızlı pas yapın, saha içindeki pozisyonunuzu kontrol edin, topu kazanınca beklemek yerine hemen atağı yönlendirecek pası atın" diye sert bir dille uyardı.

Kondisyon ve çabukluk antrenmanında hafif bir sakatlık geçiren kaleci Bora'nın soyunma odasına gitmesinin kendisine geç haber verilmesine de sinirlenen Güneş'in, sağlık kurulu ve yardımcı antrenörlere, "Kafanıza göre iş yapıyorsunuz" diye çıkıştı. Şenol Güneş, antrenmanın son bölümünde gerçekleştirilen orta - şut çalışması sırasında da özellikle forvetlerin arkasına atılan ortalara kızdı, topa geç vuran forvet oyuncularına, "Biriniz ön direğe, biriniz de arka direğe koşacaksınız. Bu kadar basit. Anlamıyor musunuz? Topa gol atmak için vurun, sağlam vurun" diye seslendi.