Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gençlerbirliği maçı öncesinde formsuz, cezalı ve sakat oyuncularından dolayı büyük sıkıntı yaşıyor.

Güneş'in, bileğindeki ağrıları devam eden Olcan ve kasığındaki sorun tam anlamıyla giderilemeyen Zokora'yı oynatıp oynatmama konusunda kararsız kaldığı öğrenildi. Bu iki futbolcunun durumuna Volkan'ın cezası ve müzmin sakat Glowacki'nin yokluğu da eklenince, Şenol Güneş'in savunma ve orta saha kurgusunda önemli değişiklikler Youwin yapması bekleniyor. Volkan'ın yerine Serkan'ı orta sahaya çekmeyi planlayan Güneş, defans bloğunu da Celustka ve geçen hafta forma vermediği Mustafa ile takviye edecek. Adrian'dan beklenen verimi alamayan Güneş'in bu oyuncuyu tekrar yanında oturtacağı ve Halil'i sahaya süreceği öğrenildi.

Hakkında çıkan transfer haberleriyle kafası karışan golcü Burak Yılmaz'ın da Güneş tarafından adeta terapiye alındığı öğrenildi. Güneş'in öğrencisine, "Transfer haberlerine kulaklarını tıka. Bunların konsantrasyonunu bozmasına izin verme" dediği bildirildi.

Editör: TE Bilişim